Banner 1100x100 Bod AL ZAGAL

Martes, 20 Marzo 2018 12:12

"Joc de Cartes" : Nuevo programa de Cocina que emitirá TV3 desde el 21 de marzo

Valora este artículo
(6 votos)
"Joc de Cartes" :  Nuevo programa de Cocina que emitirá TV3 desde el 21 de marzo

Versión en Español AQUÍ

 

"Joc de Cartes" és el nou programa de TV3 presentat per Marc Ribas en què competiran diversos restaurants de tot Catalunya. Cada setmana s'enfrontaran quatre restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. Els propietaris de cada restaurant seran els jutges i hauran de valorar la competència, mentre Marc Ribas tindrà el vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre.


Durant el concurs no només es tindrà en compte la proposta gastronòmica de cada establiment, sinó que també es valoraran l'espai, el servei, la cuina i el preu del restaurant. "Joc de cartes" buscarà, entre d'altres, el millor restaurant de cuina de fusió del Vallès Occidental o el millor establiment entre pedres històriques de Tarragona. Aquest nou concurs és l'adaptació del format "My restaurant rocks", un programa impulsat per Red Arrow International que ja s'ha adaptat a Itàlia, Alemanya i França.


Marc Ribas és presentador del programa "Cuines" de TV3. Abans d'arribar a la televisió, el Marc va treballar als fogons de restaurants com Vitrium, Can Ferran, Capritx o Matís. Els dos últims amb estrella Michelin. Marc Ribas, aprofitant el seu coneixement i experiència a les cuines de grans restaurants, tindrà un paper destacat al llarg de cada entrega: serà el jutge que determinarà la classificació final i el guanyador.


"Joc de Cartes" és una producció de TV3 en col·laboració amb Magnolia.

 

Versión en Español

 

“Joc de Cartes” es el nuevo programa de TV3 presentado por Marc Ribas en el que competirán diversos restaurantes de toda Cataluña. Cada semana se enfrentarán cuatro establecimientos de la misma zona y con un mismo tipo de cocina. Los propietarios de cada restaurante serán los jueces y deberán valorar a su competencia, mientras que Marc Ribas tendrá el voto decisivo para determinar cual es el mejor.


Durante el Concurso no solo se tendrá en cuenta la propuesta gastronómica de cada establecimiento, sinó que también se valorará el espacio, el servicio, la cocina y el precio del menú. “Joc de cartes” buscara entre otros, el mejor restaurante de fusión del Vallés Occidental o el mejor establecimiento entre piedras históricas de Tarragona. Este nuevo concurso es la adaptación del formato “My Restaurant Rocks”, un programa impulsado por Red Arrow International que ya se ha adaptado en Italia, Alemania y Francia.


Marc Ribas es el presentador del programa “Cuines” de TV3. Antes de llegar a televisión, Marc trabajo en los fogones de restaurantes como Vitrium, Can Ferrán, Capritx o Matis. Los dos últimos con estrellas Michelín. Marc Ribas, aprovechando su conocimiento y experiencia culinaria en grandes firmas gastronómicas, tendrá un papel destacado a lo largo de cada entrega: será el juez que determinará la clasificación final y el ganador.


“Joc de Cartes” es una producción de TV3 en colaboración con Magnolia.

 

Fuente: Canal TV3 - www.ccma.cat/tv3 

 

Más Noticias

 

 

Visto 16277 veces

Deja un comentario

Asegúrese de introducir toda la información requerida, indicada por un asterisco (*). No se permite código HTML.

Banner 1100x100 Bod AL ZAGAL

En este portal utilizamos "cookies" propias y de terceros para gestionar el sitio web, elaborar información estadística, y optimizar la funcionalidad del sitio. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta el uso de dichas cookies.